Jumaat, 4 Disember 2009

Perutusan ayahanda Pekida Seluruh Malaysia

Assalamualaikum w.b.t kepada semua Paduka Ayahanda di tanah melayu.


Kami Pekida Bukit Beruang dengan tunduk serta tawaduknya ingin memberitahu khabar dan berita tentang perjuangan. Perutusan kami kali ini di harap dapatlah di dengari oleh semua Paduka Ayahanda di seluruh Malaysia, tidak kira 30,36,dan 77 serta yang berbai'ah untuk menegakkan amar ma'ruf nahi mungkar.


Sebelum itu ingin kami pohonkan supaya di lupakan segala persengketaan dalaman antara sesama ahli jemaah. Ini adalah rayuan dari kami Pekida Bukit beruang. Ini merupakan satu kewajiban untuk kita semua.


Para Paduka Ayahanda seluruh tanah melayu sekalian,


Tujuan kami Pekida Bukit Beruang mengutuskan perutusan ini adalah bertujuan ingin memberitahu apa yang sebenarnya belaku setelah beberapa kami lakukanbeberapa kajian. Kami berharap apa yang kami sampaikan dapat di fikirkan dan di panjangkan supaya akan ada tindakan di lakukan. Kami juga memohon jasa baik PRESIDEN PEKIDA MALAYASIA iaitu Paduka Ayahanda Tuan Haji Jamaludin Bin Yusof mengambil berat terhadap apa yang ingin kami sampaikan.

Perutusan ini adalah bertujuan untuk memberitahu bahawasanya PANGGILAN JIHAD SUDAH BERKUMANDANG HINGGA KE TANAH MELAYU.


Dewasa ini seringkali kita dengar saudara islam kita di timur tengah semakin bertambah jumlah syahidnya. Mereka semakin hebat diganyang dan dilanyak oleh tentera laknatullah. Tetapi kita hanya mampu menghantar mercy dan doa sahaja. Namun bukan apa bantuan yang kita hantar ini yang ingin diperkatakan. Yang menjadi keutamaan adalah untuk memberitahu bahawa musuh kita yang sebenarnya telah lama berada di tanah melayu.


Siapakah musuh kita?


Musuh kita adalah Dajjal Laknatullah.


Apakah serangan mereka sudah bermula?


Ya, mereka telah lama melancarkan serangan terhadap kita. Namun kita masih tidak sedar dan masih lena di buai mimpi ulitan sejarah yang telah di padamkan oleh mereka.


Mari kita kaji wahai para Paduka Ayahanda di seluruh tanah melayu.


Ini antara serangan mereka yang sangat nyata tetapi kita tak berapa nak perasan.


1- Serangan Ekonomi.Lebih sedekad yang lalu, jika masih ingat ketika zaman Perdana Menteri kita yang ke 4 Tun Dr Mahathir, negara kita dan seluruh asia telah di serang oleh pakar ekonomi yahudi laknatullah , George Soros, dengan cara membeli mata wang asia. Kemelestan ekonomi ketika itu merupakan parah dan sangat menyedihkan. Tetapi jangan lupa, serangan itu berulang kembali sepuluh tahun kemudian bermula pada tahun 2008. Ini bermakna boleh dikatakan setiap sepuluh tahun mereka melancarkan serangan terhadap asia bagi melemahkan ekonomi asia.2- Kuasa 3 'S'- sex, song, sport.


Tiga faktor ini merupakan satu serangan senyap dari mereka. 'Sex, cuba kita lihat bagaimana dikatakan sex dilihat sebagai serangan mereka. Hari ini masalah sosial di negara kita boleh menjawab segala-galanya. Pengaruh sex boleh dilihat di mana-mana. Layara diinternet antara yang paling mudah untuk ditemui tentag sex. Bukankah, Nabi s.a.w telah mengingat bahawa zina adalah salah satu dosa besar. Mengapa Islam meletakkan sex atau zina antara DOSA BESAR? Ini kerana sex haram boleh melemahkan akal fikiran manusia. Selain itu pengaruhnya juga memupuk nafsu binatang kepada manusia. Sehingga hari ini jumlah kelahiran anak luar nikah adalah sangat kritikal dan membimbangkan. Maka kerosakan sosial yang melampau boleh dikatakan bermula di sini.


'Song', merupakan satu strategi yang sangat bijak dari mereka. Segala pemujaan tentang Dajal dan syaitan di muatkan di dalam lirik lagu mereka. Dengan mengubah alunan melodi yang sangat menarik ianya mampu membuat pendengar menjadi khayal. Industri muzik dunia sebenarnya di kuasai oleh Yahudi laknatullah. Tujua mereka adalah untuk menghancurkan rohani umat islam. Ini terbukti apabila anak melayu kita sendiri begitu terpengaruh dengan gajala BLACK METAL.


S yang ketiga adalah 'sport'. Kita mungkin tidak perasan dengan fenomena ini. Namun kita boleh ambil contoh iaitu Mancherster United. Lambangnya saja sudah ada gambar syaitan. Ini membuktikan syaitan itu sangat di agungkan oleh mereka. Namun kita juga terpengaruh. Mungkin ramai yang kata, " kami minat sebab bola sepak, buka pasal lambang," tetapi selagi kita minat pasukan ini selagi itu kita akan setia bersama lambang ini.


Jelas sekali serangan mereka sangat membingungkan. Mereka menyerang secara senyap. Ini cuma beberapa bukti supaya kita berfikir. Sebenarnya banyak lagi.
Contoh lain yang boleh kita kaitkan adalah dunia production dari dunia hiburan, kita ambil contoh dari filem 2012 yang baru-baru ini begitu hangat di pawagam. Meraka kononya menceritakan yang mungkin tahun 2012 akan berlaku kiamat di muka bumi ini. Kononnya juga ia adalah sahih dari kelendar kaum maya.Tetapi sedarkah kita itu adalah perancangan yang bersulamkan pembohongan. Meraka menyebarkan fitnah, kononya akan berlaku kiamat ketika itu. Bagi sesiapa yang telah menonton filem itu, cuba kita kaji betul-betul penceritaan mereka. Amat lemah dari sudut penerangan bagaimana kiamat itu berlaku. Ada satu kemusykilan di sini.
Mengapa tidak diceritakan di dalam filem itu secara terperinci kiamat akan berlaku?


Kami mengkaji significant ini, lalu kami mendapat satu teori yang mengatakan mereka menyatakan yang serangan akan berlaku ke atas Kiblat Umat Islam iaitu Kaabah. Dengan cara meletakan bom atom yang berkuasa tinggi ataupun nuklear di bawah kerak bumi dan lalu diletupkan. Letupan itu akan tepat ke arah Kaabah.


Ini bukan teori kosong. Ujian telah mereka lakukan.


Buktinya Tsunami. Mari kita lihat betapa dahsyatnya aceh selepas di landa tsunami. Ramai yang mengatakan itu bencana dari Allah . Namun pada pandangan kami, ada terdapat satu kemusykilan di sini.


Acheh di kenali sebagai Serambi Mekah, ombak tsunami pula di lihat tepat betul ke arah acheh. Apakah benar ia bala dari Allah ataupun ujian dari -Nya?


Kita lihat dari sudut ujian. Tidak akan berlaku sesuatu itu berlaku tanpa sebab. Ada kemungkinan ombak tsunami itu adalah buatan. Ini ada logiknya. Yahudi Laknatullah mempunyai kuasa dan kepakaran untuk meledak nuklear atau atom yang berkuasa tinggi di dasar lautan. Dan apabila mereka mengaktifkan nuklear itu, maka letupan besar berlaku di dasar lautan sehingga menyebabkan tujahan ombak yang sangat besar.


Teori ini ada logiknya.


Jika benar ini ujian mereka, mengapa aceh yang menjadi mangsa?


Seantero dunia telah tahu aceh digelar sebagai Serambi Mekah lebih dari 500 tahun dahulu. Jadi yahudi laknatullah ini, ingin menghapuskan kerana ramai ulama lahir dari sana.


Para Paduka Ayahanada Pekida Tanah Melayu,


Apa yang kami katakan di perutusan ini sangat penting. Sudah nyata perancangan Yahudi untuk melanyak dan mengganyang umat islam sudah ketara. Jangan kita berlengah lagi. Jangan kita lalai lagi. Kita adalah bangsa kuat. Tanah Melayu pernah menjadi satu negara yang sangat maju di tahun 1450 di zaman kesultanan Melayu Melaka sehingga mengalahkan mereka.


Sehingga kini yahudi laknatullah masih terkejut dengan kita, bayangkan pencapaian negara kita. Kita cuma memerlukan 52 tahun saja untuk mencapai ke tahap Negara Maju. Tetapi mereka memerlukan beratus tahun. Sebab itu mereka sangat berdendam dengan kita.


Mungkin Para Ayahanda bertanya," apa yang patut di lakukan?"


Kami cadangkan supaya satu kempen kesedaran perang jihad ini diperkuatkan.Nyatakan kepada jemaah kita yang sebenarnya yahudi telah menyerang kita. Kerana ini memang benar-benar telah berlaku. Kita didik jemaah kita menjadi tentera fisabilillah yang tulen. Mantapkan keimanan. Pertingkatkan ilmu pengetahuan dan kita anjurkan program menambahkan iman kepada Allah .


Paduka Ayahanda seluruh Tanah Melayu,


Sesungguhnya semboyan telah berbunyi. Panggilan jihad telah pun berkumandang. Jangan tunggu kita jadi Palestin. Kita buktikan kita bangsa yang terhebat di bumi Allah. Jangan kita terus tidur. Kami mohon yang teramat sangat supaya amanat ini diperpanjangkan ke semua Jemaah Pekida dan ahli bai'ah. Kami memohon Ayahanda Presiden Pekida serta seluruh ayahanda di tanah melayu, ambil berat tentang perutusan ini.


Insya-Allah


SAYA HANYA PANJANGKAN AMANAT INI UNTUK SEMUA DARI PEKIDA BUKIT BERUANG
INSYAALLAH KITA MENDOAKAN PERJUANGAN KITA DIBERKATI ALLAH


///

Tiada ulasan: